keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Pientä päivitystä :)

Moikka pitkästä aikaa!
Nyt on kuulkaa kaikki lomat pidetty ja mä oon menny takasin töihin, kivaa on ollu ja heti kunnon projektit käynnissä, me like!!
On jääny tämä bloggaminen ihan totaalisesti, kun on vain ollu muuta tekemistä. 
Pappa aloitti vanheimapainvapaan jo yli kuukausi sitten, ja mä pidin kesä- ja talviloman. Ollaan oltu viis viikkoa kotona molemmat ja puuhaa on riittänyt! Tiedättekö sen tunteen, kun viikolla on vapaapäivä töistä ja on ylipaljon suunnitelmia aina sille yhdelle päivälle. No meillä noi viis viikkoa oli vähän sellasia :D Joka päivä halus tehdä mahdollisimman paljon ja ottaa kaiken hyödyn irti siitä, että molemmat hoitaa Vinkkaria tasapuolisesti tai sitten yhdessä kyläillään, ja sitähän me tehtiin. Nyt on kyläilty jokapaikassa, että voi hyvällä omallatunnolla viettää tulevia viikonloppuja kotona perheen kans! 


Viime viikolla me käytiin Levillä. On jo melkein vahingossa tullu tällanen perinne, että kesälomalla lähdetään viikoksi reissuun. Nyt mentiin Leville ja oltiin matkalla yötä Kemissä ja takasintullessa Oulussa. Vinkkari kaipaa jo niin paljon virikkeitä, ettei sen kanssa voi matkustaa päivässä yli 700km, ei millään. Muttei meillä ollu mihinkään kiirus, me oltiin lomalla :) Käytiin Haaparannassa hakemas nuuskaa ja Ikeassa "jotakin pientä" satasella, heh, ja takasin tullessa käytiin vähän Oulussakin kaupoilla. Reissu oli tosi jees! :) 
Vincent nukkuin matkasängyssä ihan niinkuin omassakin sängyssään, ilman mitään ongelmia. Pullo maitoa kahdeksan jälkeen ja simmut kiinni, that's it. Yöllä saa nykyisin syöttää yhden pullon ja sitten aamu alkaa meillä yleensä 7.30 - 8.30.


Tänään aamu alkoi aika vauhdilla, kun heräsin sattumalta 8.25. Olin varannut neuvolan tälle aamulle 8.30, että ehtisin itsekin mukaan ennen töitä. Koska oli 8-kuukautis neuvola, oli meille varattu lääkäriaikakin klo 8.50, ja koska mä en millään olisi ehtinyt mukaan ( nainen ei vaan voi nousta sängystä ja olla menossa viiden minuutin kuluttua jo autolla, ei vaan voi ), niin iskä nappas Vinkkarin ja niin ne läks. Hyvin ehtivät ja kaikki oli hienosti! Pinsettiote löytyi kuulemma heti ja muutenkin suurin ihmettelyn arvoinen asia tais olla se, että Isä on nyt kotona pojan kanssa, eikä äiti. 

Vinkkari on nyt siis kahdeksan kuukauden iässä 
76cm pitkä ja 9830g painava. 
Painoa ei ole oikein tullu, niin paljon kun olis suotavaa, mutta ei se ole niin vakavaa :) Se ny vaan ryömii sata lasissa koko ajan joka paikkaan, niin tottapa tuo kuluttaakin pikkusen enempi. Eikö se siitä, kun tulis nyt esiin nuo kaksi pilkottaavaa etuhammasta kokonansa, niin sais opetella pureskelemaan ja sais avartaa tuota ruokamaailmaa enempi. 

Viimeisempiä uusia asioita Vinkkarille on ollut sauna ja näkkileipä, molemmat yhtä kivoja, näkkärin syömisestä ei vain ole kuvaa, mutta saunomisestapa on!




Siinäpä ne tulikin varmaan tärkeimmät päiviteltyä. Tällä viikolla oon alottanu työt ja oon nukahtanut aikasin, eilenkin sohvalle jo 21.00, niin koneellekaan en oo moneen päivään kerjenny. Huomenna on vapaata ja kuten arvata saattaa, niin suunnitelmia löytyy jo riittämiin! :)

Iloista ja ihanaa syksyn jatkoa, kirjoittelen taas kun on asiaa ja aika antaa myöden!

-Susanna-

Ps. Ihanaa kun saa jo laittaa tunnelmavaloja ja kynttilöitä <3