lauantai 23. elokuuta 2014

Kirppislöytöjä!

Moikka!
Alotin ennen Vinkkarin syntymää kiertämään kirppiksiä sillä mielellä, että sieltä vois ostaakin jotain, eikä vain kattella ja yökkiä käytetyille (likaisille) kamoille. Muutamien onnistuneiden löytöjen jälkeen kirppistely on koukuttanut mut täysin! Päivittäin selaan Facebookin Vaasan alueen kirput läpi siinä toivossa, että johonkin ehtisi ensimmäisenä kirjoittamaan -Mulle!! Lastentavaroiden kirppiksellä jäseniä on lähes 5500 ja muiden tavaroiden kirpulla yli 10700. On lähes säkästä kiinni, että onnistuu saamaan hyvän tuotteen itselleen, tai sellaisen jossa hinta on kohdallaan. Tässä pari onnistunutta ostosta facebookista tältä viikolta! :)

Hylly 7€

Tuikkukipot yhteensä 10€

Nallehaalari 4€

Meidän pojalle ei ole ostettu juuri muuta, kuin vaippoja uutena kaupasta. Aivan uskomattomia löytöjä olen tehnyt ja harmitellut ehkä vähän myyjienkin puolesta, kuinka halvalla lähes käyttämättömiä vaatteita joutuu myymään, että ne menee kaupaksi. 

Viikko sitten kävimme äitini kanssa Munsmon loppisracessa. Hienoja löytöjä sieltäkin!

ankkalelu 0,50€ ja Lamazen tyttö 1,50€, uusi maksaa Prismassa 22,95€ ;)
Oranssi on tätini vanha lelu -60luvulta ja sinisen ostin sille kaveriksi eurolla!
Palikkalaatikko 0,50€
Adidakset 2€
Tossut 0,50€
Villervallan kaulaliina/kuolalappu, ilmainen!! :)
Jaa no sitten pääasiaan! Tänään Vaasassa on järjestetty BlogiKirppis kahvila Ylikivassa. Reilu viikko sitten kuulin asiasta facebookissa ja ajattelin heti, että nyt on vähän parempaa tavaraa kaupan. Paikalla oli reilu kymmenkunta bloggaria myymässä tavaroitaan ja olinkin suunnitellut meneväni paikalle heti kello 10.00 aamulla, kun paikka avataan. Olin kuin olinki tasalta paikalla, ja niin oli muuten varmaan sata muutakin. Huh mikä tungos! Melkein sai kyynerpäätäktiikkaa käyttää päästäkseen myyntipöytien eteen! :D Oon jo tosi kauan etsinyt valokuvakehyksiä kirppiksiltä, nimenomaan ehjiä sellaisia ja muita, kuin tummanruskeita. Tänään joku oli lukenut mun ajatukset! :)

Kehykset kaikki yhteensä 8,50€ Hanskat 1€ ja Korit 5€

Ehkä löytöjen löytö oli kuitenkin tämä..

Hylly 7€!

Sellasta tänään! Eilen käytiin Juthbackassa ja siellä oli taas kaupan vain ylihinnoiteltuja tavaroita, joten tyhjin käsin tulimme tänäkin vuonna kotiin kyseisestä kirppistapahtumasta. 

Tässä vielä kuvia, mitä oon aikaisemmin askarrellut värikkäisiin kehyksiin ja mihin tarkoitukseen tämänkin päivän löydöt menevät :)


Hyvää viikonloppua ja hyviä kirppislöytöjä muillekin!

-Susanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti