keskiviikko 6. elokuuta 2014

Rieskarullia, nam!

Pakko hei postata vielä yks reseptijuttu. Ennen mun synttäreitä mietin vähän tarjoiluja, mitä pöytään oikeen laitetaan ja otinpa avuksi googlen :) Ihan kuulkaa kuvahakuun laitoin "synttäritarjoilut" ja sieltä bongasin rieskarullat! Enpä oo ennen rieskoja syönyt, ainakaan muistaakseni, ja vallan olivat nyt niin hyviä, että kehoitan muitakin kokeilemaan! :)








Tein kinkkutäytteisiä ja lohitäytteisiä, jälkimmäiset oli parempia :P

Lohirieskoihin levitin ruohosipuli CremeBonjouria (kokeilin myös Viola-kylmäsavulohta, ei hyvä), pilkoin kylmäsavulohta, tilliä, tonnikalaa ja kurkkua. Pari pisaraa vielä sitruunamehua joukkoon. Nää pysyi kasassa hyvin ja olivat sopivan kosteita syötäviä.

Kinkkurieskoihin tuli myös ruohosipuli CremeBonjouria, savukinkkua, paprikaa ja kurkkua. 

Rullasin rieskat ja pistin pariksi tunniksi jääkaappiin folioon, että ne olis helpompi leikata. Kinkkurullat ei meinannu mitenkään pysyä kasassa, vaikka tein niitä useampana päivänä, eri taktiikoilla. Ne vaan olis tarvinnu ehkä sitä tonnikalaa nesteyttämään itsessään kuivia riskoja.

Jokatapaukses, kivoja pikkusuolaisia, ei maksa paljo mitään ja vähän erilaista tarjottavaa! 
Ei mulla muuta, moikka!
-Susanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti