maanantai 26. toukokuuta 2014

Viikkomme kuvina

Viikko jo mennyt edellisestä postauksesta. Viime viikko oli niin helteinen, että tämän mamman hermot ei olis kyllä kestänytkään enää yhtään ylimääräistä päivää. Poika hikoaa jokapaikassa ja kokoajan. Vaunuilemaan mentiin melkein alasti, eikä puhettakaan, että Vinkkari olis nukkunut normaaleita kolmen tunnin päikkäreitä pihalla. Ei, vaikka vaunuja peitti, vain hyttysverkko ja pojan päällä oli shortsipuku. Noup, liian kuuma. Mamma sitten testasi Plan B:tä = päikkärit omassa tai meidän sängyssä ja onnistuttiinkin siinä! JEI!

Aika mageet lasit ;)

Koko viikko käytännössä meni tuskastuneena sisätiloissa. Viikon kohokohtia oli mustikkapiirakan ja valkosuklaa-mustikkamuffinssien leipominen. Piirakan melkein poltin ja muffinssit näytti niin rumilta, etten viittiny edes kuvata. Mutta hyviä ne oli! Ei kuitenkaan niin hyviä, että toiste tekisin.

Mustikkapiirakka valkosuklaa-limerahkalla :P

Anoppilassa käväistiin lauantaina ohimennen ja koiravauvat oli saaneet jo silmänsä auki!


25päivän ikäisiä

Myin meidän kaksi sohvaakin perjantaina ja nyt on tilaa leikkiä ( ihan niinkuin ennen ei olis ollu ). Jotenkin on tosi avaraa ja valoisaa nyt, kun sai ne ruskeat sohvat pois. Saa nähdä mitä tulee tilalle, vai tuleeko mitään.

Illalla vielä tein RockyRoad suklaita, mitä jo reilun viikon oon suunnitellut tekeväni.. Oli aika hyviä ;) ;)
Se siitä karkkilakosta. Kaks viikkoa se kesti, eikä mitään vaikutusta ollut havaittavissa.


Rocky Road suklaat tein näin :

Sulatin levyn Maraboun salmiakki-maitosuklaata, levyn Brunbergin tummaasuklaata ja 25g voita. Yhdistin sulat keskenään. Levitin suklaaseosta kulhoon, laitoin päälle Haribon minivaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Lisäsin vähän suklaata, vähän karkkeja ja loput suklaasta. Pistin pakkaseen tunniksi. 
Nämä oli ihan ylihyviä, paitsi etten tykkään tummastasuklaasta ja se maistui näistä vähän läpi. Mutta salmiakkisuklaa taas oli tosi Jees tavallisen maitosuklaan tilalta. Hyviä ja hauskoja! NAM!

Näihin kuviin ja tunnelmiin toivotan hyvää alkanutta toukokuun viimeistä viikkoa!

Ps. Leijonien eilinen hopee ei oo häpee :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti