torstai 24. heinäkuuta 2014

Pari kuvaa Vinkkarista

Vinkkari on nyt saanut varpaistansa kiinni. Kuitenkin tässä viikon sisällä se on vatsalla ollessaan ruvennut poimimaan edessä olevia esineitä ja todella kovasti yrittää päästä eteenpäin hakemaan kauempana olevia. 
Se on yhtä ähellystä kun poika pötköttää lattialla. 
Vinkkari ei vielä(kään) käänny, mutta jos sen paikalleen jättää, ei se siinä samassa paikassa ole enää 5minuutin kuluttua. Joten jonkinlaista liikkumista meillä kyllä tapahtuu, kastui jo paitakin, kun käsi meni koiran juomakupille! Kääntyminen on ollut jo toukokuun puolivälistä asti lähellä, ja sohvalla se onnistuukin, kun se hieman viertää keskelle. Saa nähdä lähetäänkö meillä ensin kääntymään vai ryömimään, kun kaikkea pitää tehdä nyt yhtäaikaa.

 Sitten on lisäksi vielä "nylkytys". Sitterissä varsinkin on kiva heiluttaa keskivartaloa ylösalas, niin että lopulta on aivan kaksinkerroin, leuka rintaa vasten ja jalat yli laidan. Se oppi ensin soittamaan sitterin lelukaarta käsin ja nyt heti perään varpailla :D
Jos jättää pojan yksin, pääsee seuraamaan herkullisimpia tilanteita. On se niin keskittyny silloin vain "omiin hommiinsa", ettei parane yhtään häiritä. :) 

Nyt vain pari kuvaa tähän ja joku päivä sitten pari videotakin, sillä mä äsken opin lataamaan videoita mun kännykästä koneelle. Kyllä, voin sanoa itseäni jo vanhaksi (todella jäljessä nykyajan jutuista), kun ens viikolla täytän kolkyt ja samalla mun puhelin täyttää 3 vuotta, joka ei siis ole kosketusnäytöllinen... ;)  Oon poistanu kaikki videot vuosien varrella, kun en oo niitä osannu siirtää (edes yrittäny) ja viime aikoinakin on tullu poistettua niitä tosi paljon, harmi. Noh äsken yritin ja onnistuin (!!!!), joten pieniä klippejä luvassa tulevaisuudessa, sillä varauksella, etten oo kuitenkaan varma saanko niitä tänne ladattua ;)

Superhyvä omppupiirakan resepti : Klik!

Oon leiponu piirakoita täs ny melkein joka viikko, pääasiassa makeaa ja aina joudun avata koneen ja etsiä niitä samoja reseptejä uudelleen ja uudelleen! Nyt askartelin jääkaapin oveen hyväksi ja helpoksi havaitun reseptin, ettei sitä enää tartte mistään ettiä :)

Sellasta. Kohta pappa tulee kotiin ja meillä on enää huominen perjantai jäljellä tätä tooooodella pitkää viikkoa. Neljäs päivä sisällä ja tuli muuten se kesäflunssakin. Mut nyt ei valiteta enää, huominen maataan ja niistetään vielä, niin sit on viiiiiikonloppu ja bileeeeeeeet!!! Morjens!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti