tiistai 22. heinäkuuta 2014

Saako valittaa??! -> Huono viikko!

 Ai miksikö. No se on tämä helle! >:(
Kyllä kuulkaa ottaa aivoon nysvätä sisällä ties monettako viikkoa. Moni siellä ajattelee, että vitsi varmaan kiva olla äitiyslomalla tällasena kesänä, kun on ilmoja riittäny, ainakin nyt heinäkuussa. Joo ei oo. Kaikki kesän hienot (lue: lämpöiset) ilmat ollaan oltu sisällä, mitä nyt yritetty kärrytellä kilometri suuntaan tai toiseen. Eilen laitoin pojan sänkyyn päikkäreille ja menin itse kitkemään kukkapenkkiä. Tulin siihen tulokseen, ettei pihalla voi olla ollenkaan, eikä onneksi kukaan pakotakaan. No joo, olla voi kyllä, muttei tehdä mitään. Menimme ulos vasta kahdeksalta illalla, kun puut antoivat sen verran varjoa, että pystyimme kärrytellä ja viedä koiraa kävelylle. Oon kovasti pohtinu, mitähän muut mammat tekee vauvojen kanssa näillä keleillä?!
Sylis jos pitää, niin tulee entistä kuumempi, vaunuissa hikoo koko mies ja aurinko porottaa jostakin suunnasta kumminki, nurmikollako pitäis maata aurinkovarjon alla paarmojen syötävänä?
Tulos: olemme sisällä, piste.

Jos laittaa selälleen, tulee sellanenkin kiukkuhuuto ja rimpuilu,
että annetaan pojan sitten kuikuilla yli laidan ;)

 Valittaminenhan on tosi tyhmää ja typerää ja rasittavaa kuunneltavaa, eikä se mitään kyllä autakaan, mutta helpottaa se ainakin vähäsen. Sitä paitsi ainakin VinkkarinPappa säästyy edes vähän, kun se ei joudu kuuntelemaan tätä livenä ;) Sillä on tosiaan nyt iltavuoroviikko, joten päivät tuntuu tosi pitkiltä. Eilen reippailin pesämällä lakanat ja kuivattamalla ne pihalla, siivosin vielä makuuhuoneenkin, jokaista koirankarvaa myöden. Aamulla totesin tehneeni suht turhaa työtä, kun koira oli hivuttautunut yön aikana nukkumaan jalkopäähäni. Ei voi olla noin paha karvanlähtö, ristus!
 No se on nyt tätä ollu jo pari viikkoa, ei sille mitään mahda. Harjattu on ja karvoja mopattu staattisella liinalla, eikä rikkaimurin päivittäinen käyttökään niiden hävittämiseen auta, joten pakko myöntää reilu häviö minä vs. koirankarvat 0-1! 
Anyway, nyt tuntuu olevan niin vähän tekemistä täällä sisällä, että en keksi enää muuta, kuin siivota ja järjestellä paikkoja, eikä sitäkään joka päivä jaksa tehdä, eikä ainakaan aamusta iltaan. Ei huvita istua koneella, tv:stä ei tuu mitään, ulos ei voi mennä, eikä niitä lehtiäkään jaksa viikko tolkulla lukea. Kyläily ei innosta, kuuma se on muuallakin, meillä onneksi on ilmalämpöpumput.
Niin, että nyt on vasta tiistai, kyllä on poka pitkä viikko tulossa. Ja kaiken tämän ympärivuorokautisen lusmuilemisen lisäksi on kurkku kipeä ja fiilis kesäflunssan saapumisesta tuntuu aika todelliselta. 

Lauantaina se sijaan on jotain kivaa luvassa, nimittäin tämä mamma lähtee ulos! Baareissa en ole käynyt muutamaan vuoteen, firmanjuhlia lukuunottamatta. Nyt luvassa on jonkinmoista picniciä ja reippaasti yli vuoden tauon jälkeen aijon nauttia enemmän, kuin yhden lonkeron, joten kesäflunssa vois nyt odottaa ainakin sunnuntaihin asti. 

NO JOO KYLLÄ HELPOTTI!! :)
Nyt meen keittämään meidän suursyömärille kesäkurpitsaa, joka muuten syö heittämällä pilttipurkillisen sitä mitä annetaan, itsetehtyjä menee enemmänkin :)


Niin ja ps. meillä on löydetty nyt omat varpaat, siitä kuvia myöhemmin, heippa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti