torstai 6. marraskuuta 2014

Marraskuinen päivitys!

Torstai-iltaa!

Taas on kuukausi vierähtänyt ja nyt se on menny totaalisesti töiden parissa, ei tartte yhtään miettiä mihin se on mennyt! Oon kyllä tykänny tosi kovaa mennä takasin töihin. Oon myymälävastaava ja sen takia joka päivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Saan duunailla joka päivä eri osastoilla ja erilaisten projektien parissa, olen energiaa ja intoa täynnä, ja nautin työstäni!

 Tänään tuli kuukausi täyteen kun palasin töihin ja nyt vasta alkaa kroppa tottua tähän rytmiin. Vuoden kun makaa himassa tekemättä mitään, niin onhan se ny outoa kävellä edes-takas 8h ja vielä olla aktiivinenkin ;) Olin ensimmäiset viikot ihan totaalisen poikki; tulin kotiin ja nukahdin sohvalle monesti ennen kymmentä, tai menin jopa vapaaehtoisesti nukkumaan todella aikaisin, mikä ei ollenkaan oo mun tapaistani. Käytännössä en oo kuukauteen tehny kotona y.h.t.ä.ä.n mitään. Päivät on menny samalla kaavalla jokaikinen päivä. Aamulla suihkun, föönin, ripsivärin ja vaatekaapin kautta suoraan töihin, säkällä oon ehtiny ehkä neljä-viis kertaa juoda aamukahvin pöydän ääressä kuukauden aikana. Illalla saan tulla suoraan valmiiseen ruokapöytään, jonka jälkeen leikin Vinkkarin kanssa, lenkitän koiran ja sitten nukutan Vinkkarin. Big Brotherin oon pyrkiny näkemään iltaisin, mutta monesti on uni vetäny pidemmän korren, joten tällä kaavalla kun arki rullaa; ei ole tännekään tullut mitään päivitettyä.

Viime lauantaina mulla oli vapaa ja olin etukäteen päättänyt, että en aio koko päivänä tehdä muutakun levätä, enkä ainakaan lähde mihinkään. Oi se oli niin mahtava päivä!! Siitä on varmasti yli kuukausi aikaa, kun on ilman aikataulua köllöttäny sängyssä myöhälle ja juonu aamukahvia oikein antaumuksella, siis ollu vain koko päivän, ilman mitään kyläilyjä. Levillä varmasti viimeksi ollaan oltu ilman aikatauluja! Hengailin vain Vinkkarin kans ja luin jopa kirjaakin!
Joo mutta nyt on tosiaan tulossa isänpäivä-rumba ja pian joululahjojenmetsästys-rumba ja joulu-rumba ja välipäivä-rumba ja ja ja.... Onneksi mulla on välipäivistä alkaen talviloma, niin sitten mä ehkä seuraavan kerran ehdin ottaa yhden tollasen totally-löhöpäivän siinä sukuloimisen lomassa.
Ja onneksi mulla on toi VinkkarinPappa!
Saan olla kyllä niin onnellisessa asemassa, että olen ehkä löytänyt sen maapallon ainoan miehen, joka tekee kaiken kotona pyytämättä eli ihan itse! Oon siitä niin onnellinen, kuinka jokaikinen päivä on ruoka valmiina ja vaikkajamitä muuta se on ehtiny duunata täällä kotona. Tänään se oli siivonnut ja leiponutkin <3 Tunnen olevani onnellisempi kuin koskaan, meillä on kaikki vaan niin hyvin!
Joten onni on, että mä saan viettää töiden jälkeisen pari tuntia aina Vinkkarin kans leikkien, ettei mun tartte ruveta kotia jynssäämään sun muuta sellasta tekemään, kun muuten en ehtisi ollenkaan halailla tuota meidän pientä palleroa! :)

Eli kaikki on hyvin, työt vain haittaa vähän vapaa-aikaa, vai miten se meni ,,heh ;)

No mutta mitäs Vinkkarille sitten; noh sillä on ollu vähän räkätautia, mutta tosi pientä sellaista. Hampaita on alhaalla kaksi ja ylhäällä kasvaa hyvää vauhtia etuhampaatkin, höystettynä sellaisella mukavalla raolla :) Ja molempien etuhampaiden viereen on puhkeamassa kavereita, joten arvata saattaa, että niitä kutittaa!
Ja paras keino on vedellä hupparin narua edes-takas ;)

Parasta mitä Vinkkari tietää, on käydä pesulla!
Ai että sitä riemua kun saa läiskyttää vettä!
Ruokapöydässä aika kuluu naksuja maistellen. Näillä meillä nyt reenataan tätä suuhun osumista ja pureskelemista. Keitettyjä porkkananpaloja jos antaa, niin se reppana tunkee sinne suuhun kaiken yhtäaikaa :/ Tai antaa ne koiralle :D Yhtä pupeltamista se kaikki syöminen kuitenkin on ja vaatii vielä paljon harjoittelua. Kasvais nyt vain ne hampaat, että olis parempi pureskella se ruoka! :)Ja sitten se jo seisoo oikein hyvin ja voi ottaa muutamia askeleitakin tukea vasten, mutta tosi hataria sellaisia. Vielä ei oikein tasapaino pysy. Kovasti se kuitenkin toisella kädellä pitää kiinni tuesta ja toisella kädellä se sitten vetää tavaroita lattialle ;) Mamman Iittalat on nyt nostettu korkealle tai kokonaan kaappiin ;) Ja sitten se vielä menee niin kovaa koko ajan, ettei siitä ehdi ottaa kuvia, joten tähän loppuun nyt sit vain yksi, kun muut oli heilahtaneita!


Että semmosta! Koitetaan nyt elellä tämä kuukausi ja pidetään peukkuja, että kuukauden päästä itsenäisyyspäivänä ei tuulis kovin kovaa... Koska Mamma menee lahden yli båtskilla ulkomaille shoppaileeeeeen!!!!!!! Woohoo!

Hyvää yötä!

-Susanna-

ps. Vinkkari huomenna 9kk! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti