lauantai 15. marraskuuta 2014

Mä haluuuuun!!!

Oon yrittäny vältellä kaikkia nettikauppoja jo pitemmän aikaa, koska en osaa pidätellä itteäni kun löydän jotain. Kivijalkamyymälöistä käytän vain Prismaa ja Abc:n Salea, koska muuten olisi matti kukkarossa alta aikayksikön.
Noh mut nyt mä sen sitten tein ja avasin Hobby Hallin luettelon, joka on melkein päätynyt lehtiroskikseen jo monta kertaa, mutta aina oon sen kuitenkin jättänyt keittiönpöydälle kiusaamaan itseäni.

Voi mä niin haluan kaikkea!! Sitten kun siinä on vielä sekin, että mä aina ihastun kaikkiin suomalaisiin merkkeihin, eikä ne tunnetusti oo kovin edullisia. Oon kuitenkin saanut pidäteltyä itseäni koko elämäni ajan, sillä en ole vielä koskaan niihin malttanut sijoittaa, tarkemmin ajateltuna suurin osa meidän laatutekstiileistä taitaa olla lahjoja vuosien varrelta mun kummeilta ja mummalta&paapalta :)

Sanonta: köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa, pyörii usein mielessäni. Montako kertaa oon ostanu esimerkiksi niitä 19,90 maksavia pussilakanoita? No monta! Silti haluan aina vaihtaa Marimekot tai Hemtexit sänkyyn, koska ne vaan on niin hyvää materiaalia ja pysyvät mallissaan. Nytkin meillä on sängyssä sellaiset pussilakanat joita mä inhoon yli kaiken. VinkkarinPappa kyllä just sanoi, että tallista on rätit loppu, joten luulenpa niiden menevän suoraan sinne.
Noilla kaikkien halpojen rättien hinnalla olisin voinut ostaa yhdet kunnolliset pussilakanat, vaan olenpa säästänyt väärässä paikassa. Nii'in.. ei se määrä vaan se laatu.

Vallilasta en oikeestaan pidä, liikaa kuvioita yleensä, mut nämä oli kivat! 
Kaikki Marimekot (paitsi Unikko-sarjaa) ottaisin meille, ja yhdet meillä jo onkin, vaikkakin eriparia.
Mut silti ne on mun lempparit! 

No sittenhän mä oon kans ihastunu Iittalan punaisiin lasiastioihin ja no.. aika moniin muihinkin juttuihin. Eilen just sanoin kaverille, että meidän astiakaapissa on kaks kertaa enemmän kuppeja, kuin meidän työpaikalla, ja siellä kuitenkin on kolkyt tyyppiä töis.. Voisin nakata kaikilla yksittäisillä kahvimukeilla jotakin vesilintuja tossa järvellä :D No ei mut, kun ei niitä tuu käytettyä. Kirpparilta nyt tuskin kukaan ostaa jotakin yksittäisiä kahvimukeja vaikka niissä olis mikä kuva tahansa. Mutta kun ne on ehjiä. Kaiken rikkinäisen heitän mäkeen yleensä saman tien, mutta noiden ehjien nakkelu hieman mietityttää. 

Arvatkaa oonko keränny meille sinistä Teemaa pari vuotta sitten ja nyt inhoon sitä!! :D
Koska oon nainen, voin vaihtaa mielipidettä, koska vain ;)

JA sitten mä haluaisin pyyheliinoja. Niitäkin meillä on ehkä joku 40kpl, ja niistä käytetään vain marimekkoa, luhtaa, finlaysonia, ja pentikiä, koska kaikki muut on niin kovia, muodottomia, värittömiä tai sitten ne purkaantuu tai niistä lähtee jotakin nöyhtää. Ihan turhia on varmasti 30kpl. Ja noi mitä meillä käytetään on useita, useita vuosia vanhoja, koska ne ei mee miksikään! Silti olis mukavaa jos noita kylpypyyhkeitäkin olis enemmän kuin neljä. 

Mutta jos pyyheliina maksaa 52€ , niin mulle riittää pelkkä haaveilu!

Finlaysonin Hauska-niminen pyyhe 27€. 


No joo, eiköhän tämä haaveilu nyt riitä tällä erää. Tuntui nyt vaan siltä, että piti päästä sanomaan johonkin, että kuinka mä haluuuuuuun!! 
Nyt mä nakkaan ton Hobby Hallin kuvaston roskiin ja ehkä huomenna heitän ne pussilakanat talliin. Luulen, että Ford ja Nissan tykkäävät niistä enemmän ;)

Elämässä pitää olla unelmia ja haaveita, joten jos mä ne siniset Teemat ja kaikki yksittäiset kupit myisin pois, niin tietäisin ainakin mitä niillä rahoilla ostaisin!! :)
Vaikka oon mä kuullut, että toiset ostaa palkkapäivänä aina yhden kupin tai lautasen ja kerryttää jotain astia-sarjaansa tällä tavoin. Mä meinaan ostaa seuraavana palkkapäivänä meille matot. Vuoden oon niistä haaveillut joten nyt on niiden aika. Jos mä vuoden tuumaan näitä ylläolevia, niin ehkä ens jouluna meillä on punaista Teemaa sinisen tilalla ;) 

Vanilja-sarja vois myös muuttaa meille ;)

Eipä siinä, hyvää lauantai-illan jatkoa ja muistakaa, että elämässä pitää olla unelmia, haaveita ja tavoitteita! :)

-Susanna-

2 kommenttia:

  1. Voi mä kans haluisin paljon kaikenlaista... mm noi kuvassa olevat marimekon lakanat, ja iittalan teemaa valkoisena ja ja ja... lista on pitkä

    VastaaPoista