sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Shoppailulöytöjä!

Valoisaa sunnuntaita!

Viime lauantaina kaveri pyysi mua kaupungille seuraksi tuhlaamaan sen lahjakortteja ja samalla syömään johonkin. Olin heti innoissani, sillä en käy keskustassa juurikaan, kuin jouluisin pakon edestä. Edellisen kerran olin shoppailemassa saman ystävän kanssa viime kesänä, joten ajattelinkin, että ehkä nyt voin hieman avata säästötilini nyörejä jos jotain tarpeellista osuu eteen.
Bongasin aikaisemmin viikolla lehdestä Hemtexin mainoksen, jossa kerrottiin, että tuotteet jotka ovat jo puoleen hintaan alennettuja, niin niistä irtoaa vielä puolet pois. Siis sinne!
Ostin kuulkaa elämäni halvimmat verhot! Meidän olkkarissa kun on viis ikkunaa, se tarkoittaa seitsemää verhoa, ja yleensä kun verhopari maksaa noin karkeasti 40€ niin kovin usein ei viittis uusia ostella. Mun tarjoushaukkamaiset silmäni löysi ystävän avustuksella nyt uudet verhot, ja yhden verhoparin hinnaksi tuli 11€. Yhteensä ne seitsemän verhoa maksoi siis alle 40€! Lisäksi löysin pussilakanat ja niihin vielä kaksi samalla kuosilla olevaa tyynynpäällistä. En tiedä nukkuuko joku oikeasti yhdellä tyynyllä, mutta ei meillä ainakaan. Siks onkin ärsyttävää kun joutuu aina laittamaan eripari tyynynliinat vielä kaveriksi sänkyyn. Joten toikin oli hyvä löytö. Sit ostin vielä pari kaitaliinaa, pyyheliinan, koristetyynyn, korurasian ja kynttilöitä. Koko lysti 103€.
Kyllä taas tuli säästettyä! ;)Kuvat ennen ja jälkeen. En ehtiny yhtään kaunistelemaan ja fiksailemaan muuta kuvissa näkyvää krääsää, kun koko ajan on tuli perseen alla, mitä ehtii tehdä sillä aikaa kun poika nukkuu. Joten mikään hienosäätö ei tullu kysymykseenkään.
Otan sitte joskus uusia kuvia, kun on paremmin aikaa.

Sain myytyä ne siniset Teema kahvikupitkin ja samalla shoppailureissulla kävin hakemassa Minimanista ne valkoiset tilalle. Hyllyssä ei ollut kuin 10 paria, joten täytyy joku kerta ostaa enemmän, jos niitä vielä sinne tilataan. Samalla reissulla ostin myös kanarianlintuhäkin, josta olen ehkä jonkun vuoden haaveillut. Ei mistään oo löytynyt, tai sitten sisustusnettikaupoissa on "yksityisyrittäjä-lisää" parikymmentä euroa, joten ne on suosista jääny tilaamatta. Minimanista löytyi kuluttajaystävällisempi hinta, pieni 9,90€ ja iso 16,90€. Ostin isomman.


Tarkoitus on käydä plantagenista ostamassa, jokin kivannäköinen viherkasvi tonne sisälle ja valkoinen ketju on myös hakusessa, jolla sen roikottaisin kattoon kiinni. Syystä, että työajat on nykyään 9-17, en ehdi mihinkään muutoin kuin viikonloppuisin. Tänään oon hetken miettiny, jos lähtisin käymässä varta vasten jossakin "ketjukaupassa" ja plantagenissa, mutta.. täällä kotonakin on niin kiva olla :D Ja viikon päästä on taas viikonloppu, jolle ei onneksi ole mitään suunnitelmia, joten ehtiihän sitä vaikka silloinkin.
Sen sijaan seuraavat kolme viikonloppua onkin täynnä ohjemaa, kun pukkaa yksveesynttärit, karaokebailut ja tyttöjen iltamatkin vielä, joten hektistä meinaa olla koko helmikuu.
Synttäreitä en oo vieläkään oikeen miettiny, muutoin kun että ne täytynee järjestää kahdeksas päivä sunnuntaina, koska arkisin ei töiden jälkeen kukaan tässä talossa ajattele muuta, kuin nukkumaan menoa ja näin ollen leipomiset on pakko suorittaa lauantaina. Saa nähdä, vielä ei oo kutsuttukaan ketään :D

On muuten tosi erilaista totutella tällaiseen pysyvään rytmiin, kun oon melkein 15 vuotta tehny vuorotöitä. Ei tuu enää sitä aamua, kun sais nukkua pitempään ja vois kuitata univelkoja. Eikä tuu sitä iltaa, että vois kattoa teeveestä myöhään jotain, kun seuraavana päivänä olis iltavuoro. Noup. Maanantaista torstaihin vielä jaksaa, perjantaisin olo on ihan tööt. Edellisperjantaina nukahdin sohvalle 20.30 ja aamulla nousin sängystä 8.30. Samaten toissapäivänä nukahdettiin molemmat sohvalle yhdeksän maissa. Mutta kait tähän tottuu tai sitten ei. Onko sen nyt niin väliä jos on tullut niin vanhaksi, että haluaa mennä vapaaehtoisesti nukkumaan kymmeneltä illalla. :P

Poika on nyt vetänyt jo kolmen tunnin päikkärit, ja mä oon ehtiny vaikka mitä kivaa, joten lyön nyt tämän koneen kiinni ja yritän vielä ehtiä jotain ekstraa.

Vinkkarista ei pahemmin kuvia oo, kun aamulla ja illalla ehtii sen nähdä vain yöpaita päällä, joten laitetaan nyt yks sellanen vielä. Eikä se muuten oo hetkeäkään paikallansa, joten siksi tällanen kuva :D


Mukavaa tammikuun viimeistä viikkoa kaikille!

-Susanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti