tiistai 10. helmikuuta 2015

1-vuotias :)

No nyt on yksivuotiaan juhlat juhlittu ja mukavaa oli!

Mumma sai hätäseen napattua yhden kuvan, kun oli vähän fiinimpää päälläkin :)

Vieraita oli paljon ja lahjoja tuli aivan mahdottomasti! 
Vaatteita tuli vaikka minkä näköisiä ja mä olin niin onnellinen niistä! Oikein kuulkaa on meidän pojallakin nyt muutama merkkivaate, kun Vaari oli ostanut Villervallan paitoja ja housut :)
Tohtiikohan niitä edes käyttää :D
Lelujakin tuli vaikka mitä, sekä kirjoja ja rahaa, pottakin saatiin! Super iso kiitos kaikille!!!

Paperit oli kyllä jännittäviä ;)

Tämä oli hitti! Ei nyt kahteen päivään oo juuri muihin tavaroihin ehtinyt edes koskea,
kun tämän päälle pitää kiivetä ja painella kaikkia nappuloita! :)

Pyydettiin potta ja sellainen saatiin! Onhan se nyt hieno! :)

Tohinaa oli niin, että kaikki synttärikuvat oli tässä. Aamulla napsin muutaman kuvan, kun annettiin pojalle dublopaketti ja loput kuvat jäi ottamatta. Harmittaa kyllä aavistuksen verran paljon!!
Juhlat on mukava järjestää, mutta eniten harmittaa aina se, ettei ehdi millään jutella kaikkien vieraiden kanssa. Koko ajan sitä hössöttää jotakin muuta ja tuntuu, ettei oikein ehdi seurustella :/ En sitten tiedä tuntuuko musta vain siltä, vai menikö se oikeasti niin :D No ei se mitään, johan nyt tässä pian tulee taas äitienpäivät sun muut, niin kyllä sitä taas kerkee seurustelemaan.

Vinkkari heräs viime yönä yhtäkkiä puoli kaksitoista ja niin vain oli saanut 39 asteen kuumeen jostakin :( Meiltä peruuntui nyt tämänpäiväinen 1-vee neuvolakin, mutta ehtiihän niitä rokutuksia pistämään ens viikollakin. Täytyy sitten uudemman kerran tulla tänne kirjoittamaan strategiset mitat ylös :)
Oon nyt sen kans kotona kolme päivää ja oon tässä nyt ehtinyt kattella kaikki synttärikortitkin läpi, vitsit että nekin oli hienoja! 
Äitinä sitä on jotenkin niin otettu kaikista noista jutuista mitä saatiin! Muutama sukulainen oli tehnyt kirpparilöytöjäkin Vinkkarille, joten nyt saatiin vielä sadetakki, parit kengät, toppahousut ja muita vaatteitakin, ai että!! :)Me nyt vain pötkötellään täällä kolme päivää ja pidettään kaikki sormet ja varpaat ristissä, ettei tuu mitään kunnon tautia. Viikonloppuna mennään papan kanssa ulos syömään ja illemmalla on vielä karaokejuhlatkin tiedossa. Toivon mukaan poika on siihen mennessä kunnossa, ettei tarvisi sairasta lasta jättää hoidettavaksi :/ 

Näiden kauniiden kimppujen myötä hyvää ystävänpäivää jo nyt, koska tuskin tulen ennen lauantaita kirjoittelemaan!Aurinkoista ja keväistä viikkoa kaikille! 

-Susanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti