lauantai 17. toukokuuta 2014

Kukkia ja naurua :)

Lauantai-huomenta-päivää! Kyllä on taas viikko mennyt nopeesti. Nykyään viikoissa ei ole, kuin maanantai ja perjantai, siltä ainakin tuntuu. Tämä viikko tosiaan on kadonnut todelliseen laiskotteluun, että melkein hävettää. Nukuttu on niin myöhälle aamuisin, etten ole enää ihan varma, onko pimennysverho sittenkään niin hyvä juttu. Mitä ilmeisemmin se kuitenkin on vain itsestä kiinni, niin kuin kaikki muukin tässä maailmassa. Äitini sanoi loppuraskauden aikoihin minulle, ettei kannata murehtia sellaisia asioita, mille voi tehdä jotain, senkus tekee vain. Tuota lausetta toistan itselleni aina, kun meinaa ruveta tympäsemään joku tiskikoneen tyhjääminen. Sit vain koneen luukku auki, pari minuuttia ja noin vain! Samalla vielä kun ajattelee, että mieti ny jos olis pitäny käsin nämä kaikki tiskata, niin kyllähän niitä kuppeja sinne kaappiin nosteleekin ihan mielellään. :)

Juu tosiaan tällä viikolla ei paljon näkyvää jälkeä olo taas syntynyt, mutta ensi viikoksi on luvattu aurinkoa ja helteitä, sitten taas tulee ehkä! pihallakin tehtyä jotakin. Sitä ajatteli ennenkun jäi mammalomalle, että sitten mä teen sitä ja sitä ja sitä..jne.. Sanotaanko näin, että se To Do-lista ei ole vielä lyhentynyt, kuin ehkä prosentilla, pidentyny se vain on... ja taas pitäis muistaa se äitin lause; älä murehdi vaan tee. ;)

Käännetään tämä asia nyt kuitenkin niin, että mä sain kuulkaa tällä viikolla niinkin paljon aikaan, että hain kesäkukkia. Ilman mitään suunnitelmaa määristä tai mistään, menin vain ja ostin jotakin. Pistin ne nyt tuohon meidän pääsiäislomalla tehtyyn hyllyyn. Alimmainen hylly saa jonkun korkeamman asetelman sitten, kun seuraavan kerran käyn hakemassa kukkia kesäkuussa, tämän kuun budjetti on jo melkein ylitetty.


Ostin ruusuja ensimmäistä kertaa! 


Makee ruukku Jyskistä :)

Orvokkikannun sain viimeviikolla lahjaksi, Home sweet Home saatiin jo viime vuonna.
Molemmat niin kivoja erilaisia, perusruukkujen tilalle! :) Me Like!


Kävin tosiaan hammaslääkärissäkin taas torstaina. Oon nyt yli vuoden siellä käynyt kerran kuussa. Loppuraskausaikana en käynyt, mutta kuitenkin.. Nyt sitten pojan synnyttyä jatkoin tätä mun kahdentoista reiän paikkausurakkaa ja jos ei nyt vielä omaatuntoa tarpeeksi niiden paikkaus soimaa, että mitäs et ole kymmeneen vuoteen hammaslääkärissä käynyt, niin kiitoksena sain vielä kaupanpäälle juurihoitodiagnoosin. Kärsin todellakin hammaslääkäripelosta. Käyn Hovioikeudenpuistikolla ( Vaasassa ) A-hammaslääkäreillä, kertaakaan ei ole sattunut ja siltikin jokakerta pelkään. Taas sai hoitaja pidellä olkapäästä ja lääkäri rauhoitella, kun tärisin niinkuin haavanlehti. Kyyneleitäkin ne kuivaa harvase kerta. Niin, eikä kertaakaan ole sattunut muuta kuin kukkaroon. Se oli taas 151 euroa tämän kuukauden jutuista pois. Että ostan niitä kesäkukkia lisää sitten ensi kuussa, ihan vain muutaman, kun seuraava aika hampilääkäriin odottaa juhannusviikolla.. Mutta mielummin olen vaikka sitten ilman niitä kukkia, kuin että menisin kunnalliselle. Piste.

Tätä kirjoittaessani poika katselee lauantaiaamun piirrettyjä, istuu sitterissä ja pärisyttää kieltä ja huuliaan niin, että kuola vain lentää. Jos ei tietäisi mitä se tekee, voisi luulla, että se leikkii jo pikkuautoilla, pärisyttäminen on niin kovaa :D Sanoinkin VinkkarinPapalle torstaiaamuna, että mitähän uutta poika on yön aikana oppinut, kun unta riitti aamulla niin myöhälle, että jouduin käydä herättämässä sen 9.20, ennenkuin lähdin hammaslääkäriin. Se oli sitten tuon pärisyttämisen oppinut :P Tällä viikolla ollaan myös kaksi kertaa kuultu vahingossa pojan hörähtelevän naurun aikana. Äsken kävin vaippaa vaihtamassa ja kutittelin pojan masua niin, että sain jokaisella kerralla palkinnoksi pienen ääneen nauramisen. Äiti ainakin nauroi ääneen sitäkin kuuluvammin, oli se vaan niin hauskan ja ihanan kuuloista, että sydän taas kerran pakahtui <3 On se vaan käsittämättömän ihana ja ihmeellinen asia, oma lapsi. Meidän oma oven saranalta kuulostava nariseva rakas! :)

Aivan on paita märkä kun pitää päristellä ja kuolata :)

Lopuksi vielä kiva löytö Facebookin pulina-kirppikseltä, näitä ollaan jo muutamaan kertaan ihmetelty!


Kirppislöytö: kolme äänikirjaa 6€

PS.  Piti vielä käydä kutittamassa ja kokeilla sitä ääneen nauramista, ja kyllä se vain sieltä heti tuli!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti