perjantai 5. joulukuuta 2014

Hyvää Itsenäisyyspäivän aattoa! :)


Joulu se jo kolkuttelee ovella ja lahjojen hankintalista on taas kirjoitettu tänäkin vuonna. Listassa seisoo joka vuosi 20 nimeä ja ennenkun kaikki lahjat on ostettu, niin siihen menee jokunen hetki.
Huomenna mennään työporukalla Uumajaan ja tarkoitus olisi löytää edes jotain pukinpussiin :) Lahjojen ostaminen on tosi kivaa puuhaa ja yritän aina löytää jotain sellaista, että lahja ilahduttaisi sen saajaa. Huomisesta tulee varmasti todella mukava päivä, sillä Uumajassa on aivan yli-ihania kauppoja!! :)
Useampana vuotena olen kerännyt muutaman joululahjan jo valmiiksi kaappiin syksyn mittaan, ettei kukkaroon tulisi niin iso reikä jouluna, mutta tänä vuonna en oo ostanut, kun yhden lahjan etukäteen, Auts! :/
Vinkkarille ei osteta lahjan lahjaa, kun ei se niitä osaa vielä odottaakaan, ja pieni kierros leluosastolla saa mun kukkaronnyörit umpisolmuun, on ne niin törkeen hintasia. Kirpparilta meinaan jatkossakin hakea meidän perheen lelut. Ollaan sovittu, että uusi turvaistuin saa luvan olla ns. joululahja, koska sekin maksaa 150€.
Jos siellä ruudun takana nyt joku miettii Vinkkarille joululahjoja, niin 86-kokoiset käyttövaatteet kelpaavat vallan mainiosti :) Päiväkotiaikakin koittaa kuukauden päästä, joten ehkä pieni tarhalainen tarvitsee siihen elämänmuutokseen jotain tarpeellista?! Tähän voisin sanoa välikommenttina, ettei tarvitse olla minkään merkkisiä, eikä minkään aiheisia, meille kelpaa kyllä kaikki! :)
Satukirjoja oon halajanu meidän talouteen myöskin, jotain mistä katsella kuvia ja lukea pari riviä. Äidilleni puhuin tästä samasta asiasta ja ette usko niin se oli säästäny mun kaksi isoa satukirjaa! Molemmissa on 365 satua, jokaiselle vuodenpäivälle omansa:) Tuli niin hyvä mieli, kun saa jotain omia juttuja antaa omalle lapselle. :) 


Jos jostakin tuli kans hyvä mieli, niin noista ruusuista! Vinkkarinpappa oli ostanut tänään kauppareissulla mulle kukkia, muuten vaan! :) On se vaan niin ihana tuo meidän superiskä!
Hauska ja mukava yllätys oli myös 80 kuvaa tietokoneella, kun pappa oli ottanut Vinkkarista joulukorttikuvia :) Lopullista korttiin tulevaa kuvaa en viitsi tähän vielä paljastaa, mutta muutaman "epäonnistuneen" voisin tähän pistää ;)


Aika hellusia, vai mitä!? ;)
Vinkkarillakin on jo ikää täynnä 10 kuukautta parin päivän päästä. Tarkoitus olis soittaa neuvolaan ens viikolla, että otetattais paino ja pituus. Jätkä ei mun mielestä oo kasvanut nyt niin silmissä, kun aijemmin, mutta vaatteista sen kasvun kyllä huomaa.
Muuten sen kehityksen kyllä huomaa päivittäin. Hampaita on jo 3 ylhäällä ja 3 alhaalla :) Kaveri konttaa niin kovaa, että aivan omiin polviin sattuu, kun katsoo sitä menoa! Se kiipeää joka paikkaan, siis ihan joka paikkaan. Sohvalle päästään jo itse, ja kun nousee mitä tahansa tukea vasten seisomaan, niin samalla voi nakella tavaroita siitä ympäriinsä. :D
Jossakin välissä meillä oli yöheräämisiä muutamankin kerran yössä, mutta nyt taas on hetken aikaa menty ihan yhtenäisillä yöunilla. Illalla uni tulee 20.30-22.00 välillä ja unta riittää kyllä yleensä ainakin aamuseitsemän korville. Joskus joutuu herätä juomaan pullo maitoa, mutta harvemmin. Aika mukavaa munkin mielestä nukkua kokonaisia öitä ;)
Nyt kyllä pitää mammankin mennä kattelemaan nukkumatin kuvia, että jaksaa huomenna shoppailla!

Hyvää huomista Itsenäisyyspäivää kaikille!
-Susanna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti